Oho
Katso videot!

Japanin käärmekahvila vetää turisteja - ylistetään TripAdvisorissa! Katso video!

11.01.2018 13:37

Kissa-, koira- ja jopa pöllökahvilat ovat jo tuttu ilmiö maailmalla. Kokeilunhaluisessa Japanissa on nyt avattu myös kahvila käärmeiden ystäville.

Käärmekahvila avasi ovensa syksyllä Tokion Jingumaen alueelle. Tokio Snake Centralin asiakkaat saavat nauttia virvokkeensa käärmeiden ympäröimänä. Reilun 7 euron hintaan asiakkaat saavat viettää aikaa kahvilan 35 käärmeen seurassa. Valikoimaan on valittu ainoastaan lajeja, jotka eivät ole myrkyllisiä. Joukosta löytyvät muun muassa mattopyton, viljakäärme, Trans-Pecosin rottakäärme, Hondurasin maitokäärme ja Brasilian sateenkaariboa. Käärmeitä pidetään läpinäkyvissä säiliöissä ja lisämaksusta käärmeitä saa ottaa myös syliin. Kahvilasta voi myös ostaa teemaan sopivia matkamuistoja, kuten käärmeiden luomasta nahasta valmistettuja onnenamuletteja.

Hisamitsu Kaneko sanoo avanneensa kahvilan, koska hän rakastaa matelijoita ja halusi hälventää käärmeiden saaman maineen vaarallisina eläiminä. Hän toivoo, että kahvila antaa asiakkaille mahdollisuuden huomata, että käärmeet voivat olla myös hauskoja ja ystävällisiä olentoja.

Kahvila on osoittautunut suosituksi etenkin turistien joukossa, ja kokemus on ansainnut paljon ylistystä muun muassa TripAdvisorissa.

Lähde: Metro UK

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!