Oho
Katso videot!

Japanilaismies teki kynsistään "timantin" kihlasormukseen!

28.10.2019 17:04

On selvää, ettei ei ole varaa kalliiseen kihlasormukseen ja moni arvostaakin hulppeiden timanttien sijaan koruja, joilla on vaikkapa tunnearvoa. Erään miehen mielikuvituksellinen kihlasormus on kuitenkin saanut melkoisen negatiivisen vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

Japanilainen mies, joka julkaisee YouTubessa videoita nimellä Kiwami Japan, valmisti rakkaalleen sormuksen omista kynsistään. Aina, kun mies leikkasi kyntensä, hän otti leikkuut talteen. Sormusmateriaalin keruuseen kului kokonainen vuosi. Kun kynsiä oli kertynyt riittävä määrä, mies valmisti niistä jauhetta, johon hän lisäsi vettä. Hän asetti seoksen puristimeen ja uuniin. Valmis seos pääsi timantinmuotoiseen muottiin. Lopulta mies lisäsi valmistamansa "timantin" hopeiseen sormukseen. 

Hän taltioi koko prosessin videolle ja jakoi sen YouTubessa. Video meni tietenkin viraaliksi. Heinäkuussa julkaistua videota on katsottu yli viisi miljoonaa kertaa. Valtaosa katsojista on kuitenkin pitänyt vaivannäköä vaatinutta elettä pikemminkin ällöttävänä kuin romanttisena.

– Mitä helvettiä minä juuri katsoin, tiivisti yksi kommentoija sosiaalisen median kollektiivisen mielipiteen.

Lähde: Mirror, YouTube

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Pitopöytä notkuu jylhien vaarojen keskellä! Saija Tuupanen esittelee kotitilansa – kuvat!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!