Japanilainen pikaruokaketju plagioi Ronald McDonaldin ja riisui sen puolipukeisiin - katso kuvat!

Oho | 09.10.2019 15:33

McDonald'sin kuuluisa Ronald McDonald on saanut kilpailijan, Ronnie Macin. Japanilaisen pikaruoketjun puolipukeinen klovni muistuttaa silmiinpistävästi Mäkkärin rakastettua maskottia. Kuinka ollakaan, mainoshahmo sytytti melkoisen keskustelun sosiaalisessa mediassa. 

Ei pellehaalaria

Mainoksessa perinteistä Ronaldia on päivitetty vatsalihaksilla ja sen punakeltainen haalari on vaihtunut pikkuruisiin alushousuihin, joiden sisältä pilkottaa ranskanperunoita. Yrityksen ranskanperunat tarjoillaan pahvisesta astiasta, jonka kylkeen on painettu erehdyttävästi McDonald'sin keltaisia kaaria muistuttava logo.

Daily Mailin mukaan japanilainen ravintolaketju tunnetaan huomiota herättävistä mainoksistaan. Viimeisin on kuitenkin saanut kansainvälistä huomiota. Länsimaiset Twitterin käyttäjät ovat hämmästelleet räikeää plagiointia ja paheksuneet tuunattua Ronaldia. 

- Eli McDonald'sin ranskanperunat ovat Ronaldin häpykarvoja. Mahtavaa, yksi Twitter-käyttäjä totesi kuivasti.

- Ronald McDonald on yksi niistä asioista, joiden ei kuuluisi olla seksikkäitä, kuului yksi kommentti.

Huomiota

Ronnie Mac on newyorkilaisen taiteilijan, Wizard Skullin käsialaa. Taiteilija kertoi Instagramissa, että japanilainen ravintolaketju on käyttänyt hänen luomaansa hahmoa luvatta. Kaikesta kritiikistä huolimatta on selvää, että seksikäs Ronald on tuonut Yotteballe valtavan määrän ilmaista julkisuutta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Double Ronald's framed 9" x 12".

A post shared by Wizard Skull (@wizardskull) on

Lähde: Daily Mail

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!