Katso kuvat!

Janesta tuli 17-vuotiaana historian nuorin lottomiljonääri: törsäsi muhkeisiin rintoihin ja luksuselämään - ja katuu nyt!

Oho | 24.04.2017 21:00

Englantilainen Jane Park iski kirjaimellisesti kultasuoneen, kun hän 17-vuotiaana voitti miljoonan punnan lottopotin. Näin Janesta tuli myös brittien historian nuorin lottomiljonääri.

Teinitytön elämä lähti käsistä alta aika yksikön. Peoplen haastattelussa nyt 21-vuotias Jane myöntää, että lottovoitto pilasi hänen elämänsä.

 

Hibs x

Henkilön Jane Park (@janeparkx) jakama julkaisu

Aluksi kaikki näytti menevän paremmin kuin hyvin - ainakin Janen omasta mielestä. Hän osti tuhansien eurojen arvokelloja ja kalliita autoja sekä hankki tyyriit silikonirinnat. Jane poltti rahaa myös luksusmatkoihin sekä merkkivaatteisiin. Jane on aiheuttanut paljon paheksuntaa, sillä hän ei ole piilotellut varakkuuttaan.

Parhaillaan Janea syytetään ronskista rattijuopumuksesta. Hänellä oli brittilehtien mukaan veressään kolminkertaisesti sallittu määrä alkoholia, kun hänet pysäytettiin pikaruokalan autokaistalla. Tuomiota ei ole vielä luettu.

 

???

Henkilön Jane Park (@janeparkx) jakama julkaisu

- Elämäni on täynnä materiaalia, mutta muuten elämäni on tyhjää. Mikä minun tarkoitukseni elämässä on? Luulin, että lottovoitto tekisi elämästäni kymmenen kertaa parempaa, mutta se tekikin siitä vain kymmenen kertaa kamalampaa. Useimpina päivinä toivon, ettei minulla olisi ollenkaan rahaa. Mietin itsekseni, että elämäni olisi niin paljon helpompaa, jos en olisi voittanut ollenkaan, Jane on tuskaillut.

Jane yhdistettiin taannoin myös X Factor -tähti Sam Callahaniin, joka dumppasi Janen kylmästi suutelemalla yöelämässä toista naista rakkaansa edessä.

 

?

Henkilön Jane Park (@janeparkx) jakama julkaisu

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!