Skip to main content

Jalkansa menettänyt malli osallistuu Miss Bum Bum-peppumissikisaan!

Brasilialainen malli Rubia Machado on yksi Miss Bum Bum -kisan tämän vuoden kilpailijoista. Erityisen hänestä tekee se, että hänellä on vain yksi jalka.

Machado menetti vasemman jalkansa, kun entinen poikaystävä ajoi tahallaan hänen ylitseen. Nuori nainen selvisi tilanteesta hengissä, mutta hänen jalkansa jouduttiin amputoimaan. Rubia ei ole kuitenkaan antanut sen hidastaa itseään. Hän julkaisee sosiaalisessa mediassa ahkerasti treenivideoita sekä herutuskuvia. Nyt nainen aikoo voittaa parhaan takamuksen tittelin itselleen.

– Minusta on tärkeää pyrkiä tavoittamaan uusia yleisöjä, sanoo kisan järjestäjä Cacau Oliver.

Machado esitteli itsensä yleisölle Sao Paulon kaduilla yhdessä 26 muun kilpailijan kanssa. Heidän joukostaan löytyy myös muun muassa Playboy-malli sekä ensimmäinen amerikkalaiskilpailija. Osa kilpailijoista on jo kalastellut ääniä muun muassa striptease-esityksillä ja ratsastamalla kaupungin läpi alasti. Nyt vastaava käytös on kielletty.

Brasilian paras peppu valitaan marraskuussa. Voittaja saa tittelin lisäksi rahapalkinnon, sekä kuvansa suosittuun miestenlehteen. Viime vuonna Miss Bum Bumiksi valittiin ensimmäinen tummaihoinen nainen, Erika Canela.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!