Ja sakko napsahti: auto piirsi lumeen peniksen!

Oho | 10.03.2019 12:01

Ylinopeuden ajaminen ja väärin pysäköinti voivat poikia sakon, mutta eräs nainen yllättyi, kun hänelle rapsahti 100 dollarin (88 euron) sakko, kun hänen autonsa jätti peniksen mallisen jäljen lumeen.

- Muutama viikko sitten meille tuli säälittävän pieni määrä lunta, juuri ja juuri tarpeeksi, että teillä aiheutui hieman ongelmia, mutta ei mitään vakavaa, Kathryn-niminen nainen kertoo Redditissä:

- Menin ulos, nousin autoon ja lähdin ajamaan kohti työpaikkaani. Hetken kuluttua saamme asunnonomistajayhdistykseltä sähköpostiviestin, jossa sanotaan, että meille on määrätty sakko. He eivät menneet yksityiskohtiin, mutta he sanoivat, että kyse oli lumesta ja autoistamme. Olimme hyvin hämmentyneitä.

Pienen sananvaihdon jälkeen yhdistys lähetti Kathrynille kuvan.

- Autosi, tarkemmin sanottuna Honda, jätti tämän loukkaavan kuvan maahan, kun lähdit, oheistekstissä selitettiin:

- Uskomme, että huomaat, miksi olemme saaneet siitä valituksia. Yksi asukkaistamme otti siitä valokuvan ja teki meille ilmoituksen, koska oli huolissaan nuoremmista asukkaistamme.

Kathryn julkaisi kuvan Imgurissa.

Tennesseessä asuva nainen muistutti, ettei pikkutuhma kuva ollut hänen syynsä eikä hän voinut vaikuttaa siihen, millaisia kuvioita hänen autonsa tekee lumeen. Onneksi yhdistys suhtautui asiaan ymmärtäväisesti ja lupasi, ettei se ryhtyisi jatkotoimiin, vaikka Kathryn jättäisi sakon maksamatta.

Lähde: RedditImgurMirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!