Istukan voi hyödyntää puutarhassa!

Oho | 22.07.2018 13:31

Jotkut hyödyntävät istukkaa vielä synnytyksen jälkeen. Otsikoissa ovat olleet muun muassa smoothie-jauheet ja lisäravinnetabletit, mutta istukan voi käyttää myös luonnon hyväksi. Istukan avulla maailmaan voi saattaa paitsi uuden ihmisen, myös uuden puun. Palvelua tarjoaa Happy Birth Tree.

Happy Birth Tree perustuu markkinoilla jo aiemmin olleeseen Bios Urn-uurnaan. Kyseessä on biohajoava kartiomainen astia, jonka yläosaan istutetaan siemen. Tähän saakka sitä on markkinoitu tapana muistaa edesmenneitä. Kun polttohautauksen tuhkat asetetaan kartion alaosaan, itää siemenestä niiden avulla uusi puu. Nyt saman voi toteuttaa istukan avulla, jotta vanhemmilla on mahdollisuus pystyttää takapihalleen kestävä muisto lapsensa syntymän kunniaksi. Astiasta kasvavan kasvin saa valita itse; yhtiö tarjoaa laajan valikoiman kasveja tammesta ruusupuskaan.

Happy Birth Treen takana on Bryce Roberts, jonka rakas rottweiler kuoli syöpään kaksi vuotta sitten. Bios Urn-uurnaa koiralle hankkiessaan Roberts tajusi, että puu voisi käyttää ravinteenaan myös istukkaa. Kun Roberts vaiomineen sai hiljattain lapsen, tekivät he juuri näin. Robertsin mielestä on kaunista, että lapsi ja puu jakavat saman syntmäpäivän ja saavat kasvaa yhtä aikaa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!