Katso videot!

Iso-Britanniassa on keksitty ainutlaatuinen tapa kanavoida poliittinen turhautuneisuus kaloreita polttavaksi hikitreeniksi - katso!

Oho | 20.09.2018 19:03

Joko Trumpit ja Brexitit tulevat korvista? Iso-Britanniassa on keksitty ainutlaatuinen tapa kanavoida poliittinen turhautuneisuus kaloreita polttavaksi hikitreeniksi. Gymbox tarjoaa yksinoikeudella puolituntista treeniä nimeltään "Brexfit". Tunnilla osallistujat saavat purkaa nykyisen poliittisen ilmapiirin aiheuttamat aggressiot muun muassa poliitikkojen kuvilla varustettuihin nyrkkeilysäkkeihin.

Puolen tunnin mittainen treeni on korkean intensiteetin harjoittelua, ja sen ovat suunnitelleet kuntosalin henkilökohtaiset valmentajat yhteistyössä CALM People-vihanhallintaspesialistin, Julian Hallin, kanssa. Kurssin vetäjien mukaan erityisesti Boris Johnsonin kasvoilla varustettu nyrkkeilysäkki on osoittautunut erityisen suosituksi. Myös Jeremy Corbyn ja Nigel Farage ovat saaneet salikävijöiden vihat niskoilleen. Yksi kurssin haastavimmista harjoituksista on Theresa Mayn pussijuoksu. He, jotka luovuttavat ennen aikojaan, saavat mennä odottelemaan Cameronin luovuttajien nurkkaan.

– Tutkimukset osoittavat, että aerobinen liikunta voi vähentää negatiivisia ajatuksia ja tunteita, eikä ole epäilystäkään, etteivätkö Brexitin aiheuttama epävarmuus, stressi ja jännite ole näkyneet normaalien ihmisten arjessa, selittää Hall:

– Monet asiakkaistani käyttävät liikuntaa merkityksellisenä ja terveellisenä työkaluna vihanhallinnassa ja tämä treeni on täydellinen tapa purkaa aggressioita.

Gymboxin tiedottajan mukaan he ovat kutsuneet myös Boris Johnsonin osallistumaan tunneille, mutta ainakaan toistaiseksi häntä ei ole näkynyt.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

TIS-Iltarovio: Valtosta dramaattisesti eronnut Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!