Oho
Katso kuva!
Työhaastattelu

Isän "tyypilliselle 16-vuotiaalle" tyttärelleen laatima CV meni viraaliksi - katso!

26.08.2018 20:01

Yleensä ansioluettelon tarkoituksena on esittää kirjoittajansa mahdollisimman positiivisessa valossa. Kun 16-vuotias Lauren Moore pyysi isäänsä kirjoittamaan hänelle CV:n, sai hän enemmän kuin osasi odottaa. Isän kirjoittama, kammottavan rehellinen ansioluettelon "tyypilliselle 16-vuotiaalle tyttärelle" meni nopeasti viraaliksi.

Middlesbroughsta, Englannista kotoisin olevan Laurenin isä ei salaillut tyttärensä vähemmän imartelevia ominaisuuksia. Brutaali CV alkaa Laurenin ei-niin-vaikuttavilla GCSE-arvosanoilla, joista osa on reputettuja. Nuoren naisen kyvyiksi on listattu laiskuus, myöhästely, vastahakoisuus, tietämättömyys, töykeys ja ihmisten vihaaminen. Isä vakuuttaa myös, ettei tytär suostu tekemään töitä aamuisin, eikä yleisesti ottaen "välitä p*skaakaan".

Isän mukaan Laurenin aiempi työkokemus on pääasiassa isänsä hermoille käymistä, Facebookin selaamista ja tärkeiden asiakirjojen kadottamista. Lauren ei kuulemma osaa myöskään kuunnella, eikä pitää asiakkaiden tietoja salassa. CV:stä käy ilmi, että Lauren on aiemmin kokeillut myös puutarhanhoitoa. Siinä hän on onnistunut "kaivamaan kuoppia kullan toivossa", "leikkaamaan kollegan varpaan irti lapiolla" sekä "mokaamaan kaiken".

Yhteyshenkilöksi CV:ssä mainitaan "ehdonalaisvalvoja Ben Dover". Tekstissä kuitenkin lisätään, että yhteydenotot ovat turhia, sillä myöskään Dover "ei välitä p*skaakaan".

– Muistuta minua, etten enää anna isäni kirjoittaa ansioluetteloani, Lauren totesi julkaistuaan uunituoreen CV:nsä Twitterissä.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!