Hyppää pääsisältöön
Isä lähetti lapsensa kouluun jalkaisin.

Isä antoi rangaistuksen koulukiusaajalle ja julkaisi kurituksesta videon netissä - meneekö tämä jo liian pitkälle?! Katso video!

Virginialainen isä on jakanut mielipiteet sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hän keksi epätavallisen rangaistuksen lapselleen.

Bryan Thornhillin poika, Hayden, sai porttikiellon koulubussiin, koska hän oli kiusannut muita lapsia. Sen sijaan, että Thornhill olisi alkanut itse kuskata poikaansa koulussa, hän päätti antaa tälle kovan oppitunnin. Mies antoi 10-vuotiaan selvitä kouluun jalkaisin.

LUE MYÖS: Teinijoukko ryösti nyrkkeilijä Juho Tolppolan 12-vuotiaan pojan puukottamisella uhaten: Isä selvitti tekijät ja sanoi tulevansa käymään! 

Thornhill julkaisi Facebookissa videon, jossa Hayden talsii sateisessa aamussa kohti koulua samalla, kun isä ajaa itse autolla perässä. Miehen mukaan pojan koulumatka on noin puolitoista kilometriä. 

– Poikani on joutunut vaikeuksiin bussissa, ja hän on saanut sinne kolmen päivän kiellon, koska hän on kiusaaja, enkä siedä sellaista, Thornhill sanoo videolla.

Kriitikoista Thornhill ei välitä, vaan hän kutsuu metodiaan "vanhan koulukunnan lapsenkasvatukseksi". Hänen mukaansa opettajat koulussa ovat huomanneet Haydenin käytöksen parantuneen rangaistuksen alettua.

– Tämä on terve tapa rangaista lasta, koska se on liikuntaa, isä puolustautuu:

– Rakastan lapsiani enemmän kuin mitään muuta maailmassa ja haluan ottaa vastuun heidän kasvattamisestaan.

Lähde: Men's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!