fbq
Oho
10.01.2019 19:07
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Nainen uskoo olleensa murhaaja.
Irlantilainen perheenäiti uskoo olleensa entisessä elämässään tummaihoinen murhaaja!
Oho
10.01.2019 19:07
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Sharon Parrett, 47, on irlantilainen äiti. Edellisessä elämässään hän uskoo kuitenkin olleensa tummaihoinen mies ja New Orleansia 1920-luvulla piinannut murhaaja. Sharonin mukaan hänen kohtaamansa vastoinkäymiset tässä elämässä ovat rangaistus hänen aiemman elämänsä rikoksista.

Sharon on kertomuksensa mukaan nähnyt murhaajasta unia viimeiset 40 vuotta. Hänen aviopuolisonsa, Tim Parret, on jopa piirtänyt Sharonin kuvauksen perusteella luonnoksen siitä, miltä murhaaja näyttää. Sharon sanoo kohdanneensa elämässään enemmän kuin tarpeeksi huonoa onnea; hän on joutunut viiden vuoden aikana neljään liikenneonnettomuuteen, murtanut luitaan ja kärsinyt pahoista allergioista. Hän on menettänyt useita läheisiä ihmisiä.

Sharon uskoo ikävien tapahtumien olevan hänen rangaistuksensa.

– Uskon jälleensyntymään, ja minusta tuntuu, että olen ollut täällä [maan päällä] muutaman kerran ennemminkin, nainen selittää:

– Uskon, että unieni mies on tehnyt pahoja asioita. En tiedä miksi, mutta luulen, että hän on tappanut jonkun, syyllistynyt murhaan.

Kääntyi buddhalaiseksi

Erityisapua tarvitsevien avustajana työskentelevä Sharon järkeilee, että hänen ammatissaan olevalla pitäisi riittää hyvää karmaa. Silti hän henkilökohtaisesti kokee, että häntä vainoaa jatkuva huono onni.

– Minut tunnetaan huono-onnisuudestani, hän sanoo:

– Olen nyt täysin erilainen kuin tuo kyseinen henkilö, mutta luulen, että huono onneni juontaa sieltä.

Sharon on kääntynyt buddhalaisuuteen yrittäessään ymmärtää reinkarnaatiota.

Lähde: Daily Mail

Tilaa Seiskan uutiskirje! »