Ihmisroskakori Count Binface haluaa Lontoon pormestariksi!

Oho | 03.03.2020 10:36

Ihmisroskakori Count Binface on ilmoittanut ehdokkaaksi Lontoon pormestarinvaaleihin, sillä Brexitin jälkeinen saarivaltio tarvitsee uutta ajattelua. Itseään "pelottomaksi avaruussoturiksi" kuvaileva mies lähtee pormestarikisaan riippumattomana ehdokkaana, samaan tapaan kuin suomalaisten rakastama "Romutransu" Markus Kuotesaho viime eduskuntavaaleissa. 

- Meillä on jo ollut pari pormestaria, joista ihmiset ovat ajatelleet: "Voi luoja, mitä olemme tehneet?" Miksi emme valitsisi virkaan jotakuta sellaista, joka on kummajainen jo ennestään, Binface perustelee. 

Mikäli Count Binface valitaan pormestariksi, lupaa hän saattaa Crossrail-projektin päätökseen, sekä "siivota roskat" kaupungista. Lisäksi hän on luvannut liittää Lontoon osaksi EU:ta.

Binface on jo monelle tuttu nimi Iso-Britannian politiikassa. Viime vuonna hän kilpaili pääministerin paikasta Boris Johnsonin kanssa. Hän ilmoittautui ehdokkaaksi myös vuoden 2017 parlamenttivaaleissa. Tuolloin hänet tunnettiin vielä nimellä Lord Buckethead.

Lontoon pormestarina toimii tällä hetkellä Sadiq Khan.

Lähde: Fox News

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!