Oho
Katso videot!

Ihmisiä metroraiteille töninyt mies todettiin syylliseksi - uhri oli katsonut häntä "hassusti"!

08.10.2018 17:15

Lontoolainen mies yritti työntää useita ihmisiä metroraiteille viime huhtikuussa. Viime viikolla Paul Crossley todettiin oikeudessa syylliseksi kahteen murhan yritykseen.

Oikeudessa nähtiin valvontakamerakuvaa metroasemalta, jossa Crossley yrittää työntää matkustajia raiteille. Ensin hän tönäisi 20-vuotiasta miestä, joka seisoi odottamassa junan saapumista. Tämä huojahti tönäisyn voimasta, mutta ei kaatunut. Crossley pakeni paikalta ja siirtyi toiselle asemalle. Siellä hänen onnistui tönäistä raiteille 91-vuotias mies, joka tunnistettiin myöhemmin entiseksi Eurotunnel-pomo Robert Malpasiksi. Onneksi rohkea kanssamatkustaja, 24-vuotias Riya El Hussani, syöksyi apuun. Yhdessä muiden silminnäkijöiden kanssa, hänen onnistui auttaa uhri ylös raiteilta vain minuutti ennen metron saapumista. Malpas sai päähänsä haavan ja mursi lantionsa.

Ensimmäinen uhri, Tobias French, ei loukkaantunut välikohtauksessa. Crossley, joka oli tekohetkellä kokaiinin vaikutuksen alaisena, selitti, että French oli katsonut häntä "hassusti". Hän sanoi valinneensa uhrinsa sattumanvaraisesti, mutta vakuutti, ettei ollut halunnut tappaa ketään. Paranoidisesta skitsofreniasta kärsivä mies myönsi olleensa tekopäivänä erittäin vainoharhainen. Crossley kuulee tuomionsa marraskuussa.

Lähde: New York Post, BBC

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Seiska toteutti helsinkiläispuliukolle hurjan muodonmuutoksen - katso!

Romugrilli: ”Lauri Tähkä – yritystä laulaa, mutta on se aika toivotonta” – Romutransu Markus Kuotesaho lyttää suomalaiset supertähdet!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin Aki Samuli suhtautuu tulevaisuuteensa - näistä asioista hän haaveilee!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!