Hyppää pääsisältöön

Iäkkäät moshaajat karkasivat vanhainkodista festareille - katso video!

Saksalaisen vanhainkodin työntekijöille uhkasi iskeä paniikki, kun he eivät löytäneet kahta iäkästä asukastaan mistään. Pian kävi ilmi, että ystävykset olivat karanneet metallimusiikin festareille juhlimaan.

Kaverukset, joiden nimiä ei ole julkistettu, katosivat vanahainkodista Dithmarschenin maaseudulla. Heidän uskotaan liftanneen 40 kilometrin matkan Wacken Open Air -musiikkitapahtumaan lähellä Hampuria. 

Taksilla takaisin vanhainkotiin

Kun poliisi vihdoin löysi heidät, olivat he "sekavassa ja huumaantuneessa" tilassa festivaaleilla, jota mainostetaan maailman suurimpana heavy metal-tapahtumana. Miesten kerrotaan olleen pettyneitä, sillä he joutuivat palaamaan vanhainkotiin lauantaina, päivää ennen festivaalin päättymistä.

Heidät lähetettiin kotiin taksilla, mutta poliisi katsoi parhaaksi seurata, että miehet varmasti pääsisivät perille saakka.

– Meidän oli selitettävä heille, miksi he joutuivat palaamaan kotiin, mutta lopulta he palasivat vapaaehtoisesti, selittää poliisin tiedottaja Peter Berndt.

"Ihminen ei ole koskaan liian vanha rokkaamaan"

Festivaalin järjestäjät olivat iloisia siitä, että myös iäkkäämmät moshaajat jaksavat vielä nauttia metallimusiikista. He muistuttivat Twitterissä, ettei ihminen ole "koskaan liian vanha rokkaamaan".

Lähde: The Huffington Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!