Katso videot!

Hykerryttävä video! Catwalkille karannut koira varasti valokeilan muotinäytöksessä - katso!

Oho | 23.01.2019 18:48

Tulevaisuuden supermallit saattavat olla nykyistä karvaisempia. Eräs kulkukoira teki tällä viikolla mallidebyyttinsä muotinäytöksessä Mumbaissa, Intiassa.

Kansainväliset mallit Sidharth Malhotra ja Diana Penty esittelivät suunnittelija Rohit Balin luomuksia catwalkilla, kun vaalea kulkukoira vaelteli rennosti lavalle. Koira varasti välittömästi valokeilan ja siitä tuli luonnollisesti somettajien suosikki. Video välikohtauksesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa ja se on kerännyt kymmeniä tuhansia katsojia YouTubessa ja Twitterissä.

Välikohtaus päättyi, kun henkilökunta hätisteli koiran pois lavalta. Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen muotimaailman tähteyttä tavoitteleva eläinmaailman edustaja. Kissa teki hiljattain samankaltaisen yllätysvierailun Esmod International Fashion Show-tapahtumassa Istanbulissa, Turkissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H (@hknylcn) on

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Kimmo Vehviläinen järkyttyi Kerttu Rissasen kohtelusta Selviytyjät Suomessa – vertasi teurastukseen: ”Kertun kohtelu on sitä luokkaa”

Juha Mieto asuu Petteri-poikansa kanssa saman katon alla: Olen erinomainen isä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!