Hyppää pääsisältöön
Törkypeli oli liikaa Stream-alustan pelaajille.

Hyi ei! Sairas raiskauspeli suututti kaikki - ja syystä!

Sietämätön ja sairas videopeli on vedetty Stream-alustalta sen jälkeen, kun yleisö hyökkäsi sitä vastaan. Desk Plantin kehittämä Rape Day-peli sisältää "väkivaltaa, seksuaalista väkivaltaa, ei-suostumuksellista seksiä, kiroilua, nekrofiliaa ja insestiä"; raportoi The Independent.

Reaktio

Pelin tekijät kuvailevat tekelettään "visuaaliseksi romaaniksi” ja “mustaksi komediaksi, jossa on pornografisia elementtejä”.

Pelissä pelaajat hallitsevat "hirvittävää psykopaattia" zombie-apokalypsin maisemissa. Kun peli tuli julki, herätti se voimakasta paheksuntaa sosiaalisessa mediassa. Tuhannet allekirjoittivat vetoomuksen, jossa vaadittiin pelin kieltämistä.

Lopulta Steam-kehittäjä Valve taipui paineen alla ja poisti pelin alustalta.

- Mittavan tiedonkeruun ja keskustelun jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että peli aiheuttaa arvaamattomia kustannuksia ja riskejä, joten se ei tule olemaan esillä Steamissa, yritys kirjoitti viestissään:

- Kunnioitamme kehittäjien halua ilmaista itseään ja Steamin tarkoituksena on auttaa kehittäjiä löytämään yleisö, mutta tämä kehittäjä on valinnut sisällön ja ilmaisutavan, jotka vaikeuttavat meidän mahdollisuuksiamme toimia näin. 

Sairaiden ideoiden pelistudio?

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun  Valve on joutunut poistamaan pelejä palvelustaan yleisön reaktion takia. Viime vuonna Steamista vedettiin "kouluammuntasimulaatioksi" kuvailtu peli, kun sitä vastustava vetoomus sai yli 200 000 allekirjoiusta.

Lähde: The Independent


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!