Oho
Hampurilainen joutui kohun keskiöön.

Hurjat huhut alkoivat lehtijutusta - eteläcarolinalaisen purilaispaikan väitettiin tarjoilevan ihmislihaa!

28.08.2019 15:02

Liittovaltion agentit vierailivat viime viikolla Etelä-Carolinassa sijaitsevassa Dairy Queen-ravintolassa, käynnistäen samalla oudon huhumyllyn. Pikaruokaketju on sittemmin joutunut vakuuttamaan huolestuneille asiakkaille, ettei sen myymä ruoka sisällä ihmislihaa.

- Me Dairy Queenillä olemme erittäin ylpeitä sataprosenttisesti naudanlihasta valmistetuista hampurilaispihveistämme. Tarjoamme korkealaatuisia pihvejä ilman lisäaineita, pikaruokaketju twiittasi viime viikon perjantaina.

Ihmislihaa? 

Julistus oli tarkoitettu vastineeksi paikallisen Index Journal-lehden artikkelille, jossa kerrottiin, että joku olisi valittanut "hampurilaisten sisältävän ihmislihaa". Myymäläpäällikkö Saif Momin vahvistaa, että FBI ja Kotimaan turvallisuus tutkivat  Greenwoodin ravintoan. Todellisuudessa ratsialla ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä Dairy Queenin ruoan kanssa, vaan kaksi ihmistä pidätettiin talousrikosepäilyjen takia.

- Jos niin olisi, he olisivat jo sulkeneet paikan. Haluan vain varmistaa, että ihmiset tietävät, ettei asialla ole mitään tekemistä yritykseni kanssa. He etsivät henkilöitä, jotka eivät ole meillä töissä, Momin kommentoi.

Index Journalin haastattelema Greenwoodin oikeuslääkäri Sonny Cox vahvisti, että oli "lähes mahdotonta", että väitteet ihmislihasta Dairy Queenin hampurilaisissa pitäisivät paikkansa.

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!