Hyppää pääsisältöön
Lapset eivät olleetkaan biologisesti isän.

Hups, lapset eivät olleetkaan miehen omia - vaimo joutuu maksamaan mojovat korvaukset!

Richard Mason, 55, on ollut isä jo yli 20 vuoden ajan. Hänellä on kolme lasta entisen puolisonsa, Katen, kanssa. Tai niin hän luuli. Ex-vaimo määrättiin maksamaan maksamaan miehelle satojen tuhansien korvaukset, kun DNA-testi paljasti, ettei yksikään lapsista ollut biologisesti Richardin.

Pohjois-Walesista kotoisin oleva Richard teetätti DNA-testin, kun hänellä havaittiin kystinen fibroosi. Diagnoosi tarkoitti, että mies oli ollut ikänsä lisääntymiskyvytön. DNA-testi paljasti, ettei Richardilla ollut biologista yhteyttä hänen 23-vuotiaaseen poikaansa, tai 19-vuotiaisiin kaksosiinsa. Kate myönsi olleensa uskoton ja saaneensa lapset toisen miehen kanssa. On epäselvää, onko lasten oikea isä tietoinen asiasta.

– En tiedä enää, mikä on todellista ja mikä ei. On, kuin eläisin Matrixissa, mies kuvailee Daily Mailille:

– Yhtäkkiä joku sanoo: "Kaikki, mitä luulit tietäväsi, on valhetta, eikä sitä ole koskaan ollut olemassa. Et olekaan isä, et voi saada lapsia, nimellesi ei ole jatkajaa."

Ei kutsu valmistujaisiin

Richardin mukaan Kate vaati häneltä avioeron jälkeen elatusapua. Lasten biologinen isä sen sijaan, ei hänen tietojensa mukaan ole koskaan maksanut senttiäkään. Mullistava tieto on vaikuttanut myös Richardin ja poikien väliseen suhteeseen.

– On sydäntäsärkevää nähdä Facebookista, mitä pojat tekevät. Minua ei kutsuttu vanhimman pojan valmistujaisjuhliin, Richard kertoo:

– Kun kävelen lelukaupan ohi, se muistuttaa minua ajoista, jolloin ostin heille joululahjoja.

Richard vaati vaimoltaan alunperin 4 miljoonan punnan, eli 4,45 miljoonan euron korvauksia. Lopulta hän tyytyi 250 000 punnan eli noin 278 000 euron korvauksiin. Richard on sittemmin löytänyt uuden rakkauden toisesta vaimostaan, Emmasta.

Lähde: Daily Mail


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!