Hups, 7Up-limpparista löytyi metamfetamiinia!

Oho | 29.09.2017 18:01

Limonadit ovat epäterveellinen juomavalinta muun muassa niiden korkean sokeripitoisuuden takia. Sokeri on kuitenkin pieni paha verrattuna metamfetamiiniin. Sitä nimittäin löytyi eräästä 7Up-limsasta.

Meksikossa on havaittu, että useita 7Up-pulloja on saastutettu vaarallisella huumeella. Tähän mennessä metamfetamiinia sisältäviä limsoja on löydetty Mexicalista. Saastuneet juomat ovat jo vieneet useita ihmisiä sairaalaan ja jopa aiheuttaneet yhden ihmisen kuoleman. Terveysalan ammattilaiset ovatkin kehottaneet Meksikoon matkustavia kiinnittämään erityistä huomiota nauttimiinsa ruokiin ja juomiin. 

– On tärkeää tarkistaa, että ruoka- ja juomapakkausten sinetit ovat yhä tiiviitä, eikä niissä ole merkkejä peukaloimisesta, neuvoo tohtori Daniel Brooks.

Saastuneiden pullojen alkuperää tutkitaan parhaillaan. Toistaiseksi on epäselvää, kuinka suuri erä huumeita sisältäviä pulloja on myynnissä. 7Up-limsan omistaja Dr Pepper Snapple Group on ilmoittanut, että Yhdysvalloissa saastuneita 7Up-tuotteita ei ole myyty.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!