Oho
Katso videot!

Huonoin harjoitus ikinä? Eläintarha simuloi leijonan pakoa eläinasuun puketuneen työntekijän avulla!

27.06.2019 21:33

Japanilainen eläintarha on päässyt otsikoihin maailmalla kiitos harjoituksen, jossa henkilökunta jahtasi leijonapukuun pukeutunutta työntekijää. Harjoituksen oli tarkoitus simuloida todellista vaaratilannetta, jossa oikea leijona pääsisi vapaaksi eläintarhassa.

Tobe Zoo-eläintarhassa viikonloppuna järjestetty harjoitus sai huomiota sekä paikan päällä että mediassa. Karvaiseen haalariin pukeutunut työntekijä löntysteli pakoon verkoilla ja pitkillä seiväillä aseistautunita kollegojaan. Jossain vaiheessa leijona tönäisi yhden takaa-ajajistaan maahan. Villikisan pako tuli lopulta päätökseen, kun hän sai kollegojen tainnutusnuolesta.

Tobe Zoo ei ole yksin hullunkuristen harjoitustensa kanssa. Maanjäristykset ovat tavallisia Japanissa, joten eläintarhat ympäri maata harjoittelevat säännöllisesti eläinten karkaamisia varten. Harjoituksissa on vuosien varrella nähty niin simpansseja, seeproja, tiikereitä kuin sarvikuonojakin.


Lähde: The Guardian

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Henna-rakas pyllisteli, Mika Salo istui maassa! Paparazzi yllätti yhdessä jumppaavan pariskunnan – kuvat!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!