Oho
Kalliit häät peruuntuivat viime tipassa.

Hulppeat häät peruuntuivat harjoitusillallisella - satojatuhansia kankkulan kaivoon!

18.02.2017 18:05

Hulppeat hääjuhlat peruuntuivat viime tipassa, kun harjoitusillallisella puhkesi tappelu.

Bradley Moss, 32 ja Amy Bzura, 27, olivat käyttäneet häihinsä reilut 320 000 euroa.

Riita puhkesi merkkipäivän aattona, kun Bradleyn vanhemmat isännöivät parin harjoitusillallista Manhattanilla. Bradleyn isän ja Amyn veljen välillä puhkesi sanaharkka, joka eskaloitui kunnon riidaksi.

Morsian vai äiti?

Huhun mukaan Amy kehotti jossain vaiheessa iltaa sulhastaan valitsemaan äitinsä ja morsiamensa välillä. Oletettavasti hän valitsi äitinsä, sillä ilta päättyi "huutoon ja kyyneliin". Sulhasen äiti aikoi soitella paikan päältä sukulaisille ilmoittaakseen, että häät on peruttu.

Nyt riita on edennyt oikeuteen asti, kun perheet riitelevät siitä, mitä kenenkin pitäisi maksaa. Bradleyn isä, Robert Moss, ja Amyn isä, Bruce Bzura, jonka yritys nettoaa vuodessa yli 17 miljoonaa dollaria, riitelevät 1 100 dollaria maksaneen harjoitusillallisen laskusta.

Moss on uhannut erottaa poikansa perheen yrityksestä, mikäli tämä astelee alttarille Amyn kanssa. Syytteiden mukaan perhe on myös vaihdattanut parin asunnon lukot, jotta Amy ei pääsisi hakemaan tavaroitaan. Lisäksi Bradley vaatii 125 000 dollarin arvoista sormusta takaisin.

Lähde: New York Post

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!