fbq
Oho
15.01.2019 19:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Housuttomat matkustajat valtasivat jälleen julkisen liikenteen - katso video!
Oho
15.01.2019 19:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Samalla kun Helsingin metroliikenne oli seisahduksissa, muualla maailmassa julkinen liikenne oli tavallista vilkkaampaa – ja myös näyttävämpää. Tuhannet ihmiset jättivät viikonloppuna housut kotiin osallistuakseen puoli-alastomalla metromatkalle yhdessä muiden hulluttelijoiden kanssa. 18:tta kertaa järjestettävä No Pants Subway Ride keräsi osallistujia muun muassa New Yorkisa, Lontoossa, Tokiossa ja Moskovassa

Lontoossa housuton väkijoukko kokoontui Trafalgar-aukiolla, josta hajaannuttiin Englannin pääkaupungin eri metrolinjoille. Suositulla Piccadilly-linjalla tungos oli niin paha, että ihmisillä oli vaikeuksia riisua housujaan. Lontoon tapahtuman järjesti Stiff Upper Lip Society, joka kehotti osallistujia ”välttämään stringejä", sillä tempaus pyrkii "viihdyttämään, ei loukkaamaan" kanssamatkustajia. Siskokset Tessa ja Matilda Deterding osallistuivat tapahtumaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

– Luimme siitä ja minusta idea kuulosti hulvattomalta, sanoo Tessa, 24:

– En ollut hermostunut. Pidin ajatuksesta, että jäykistelyn sijaan saamme hieman nauraa.

No Pants Subway Ride sai alkunsa New Yorkista vuonna 2002. Liike on sittemmin levinnyt yli 60 kaupunkiin ympäri maailmaa.

Lähde: Metro UK

Tilaa Seiskan uutiskirje! »