Hyppää pääsisältöön

Hollantilainen hedelmällisyyslääkäri huijasi naisia ja käytti omaa spermaansa - väärillä sukusoluilla alkuun saatettuja saattaa olla tuhansia!

89-vuotiaana kuollut Jan Karbaat on ainakin 49 lapsen isä. Rotterdamissa, Alankomaissa työskennellyt hedelmällisyyslääkäri käytti omaa spermaansa naisten hedelmöittämiseen naisten valitsemien luovuttajien sijasta.

Vuosina 1980-2009 Karbaat auttoi 6000 naista tulemaan raskaaksi ja lapsia syntyi noin 10 000, joten nyt pelätään, että hänen jälkeläisiään saattaa olla maailmassa jopa tuhansia! 

Kaksi Karbaatin lapsista, Joey Hoofdman ja Inga Herlaar saivat vasta hiljattain tietää olevansa sukua toisilleen. He esiintyivät yhdessä Good Morning Britain-ohjelmassa, jossa he avautuivat epätavallisista perhesiteistään.

- Meidän on oltava jatkuvasti tietoisia siitä, että meillä on paljon veli- ja sisarpuolia maailmalla. Se on pidettävä mielessä aina, kun tapaa uusia ihmisiä, Joey selitti.

Hän myöntää jopa pelänneensä, että hänen aviomiehensä saattaisi olla hänelle sukua, joten hän vaati tältä DNA-testiä:

- Halusin olla varma.

22 omaa lasta! 

Karbaatilla oli salalasten lisäksi 22 lasta neljän vaimon kanssa. Juontaja tiedusteli, pelkäävätkö Inga ja Joey, että huijarin luonne on periytynyt heille.

- Emme todellakaan tiedä, miksi hän teki tämän niin monelle naiselle ja lapselle, Inga sanoi.

- Mietimme jatkuvasti, olemmeko perineet hänen manipuloivan luonteensa, tai näemmekö asiat samalla tavalla kuin hän.

Inga painotti kuitenkin, etteivät he pidä Karbaatia isänään: 

- Me kutsumme häntä lääkäriksi. Isyys vaatii enemmän.

Nyt Inga ja Joey toivovat tavoittavansa mahdollisimman monia, jotka mahdollisesti jakavat Karbaatin DNA:n.

- Minä olen saanut tarvitsemani vastaukset, joten olen saanut mielenrauhan. Samalla on kuitenkin tajunnanräjäyttävää ajatella, miten paljon meitä saattaa olla viellä löytymättä, Joey pohti:

- Niinpä aiomme jatkaa etsimistä ja haluamme löytää mahdollisimman monia, jotta voimme varoittaa heitä perhesiteiden mahdollisuudesta.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!