Katso videot!

Hirvittävä video julki - ei herkille: Selfietä ottanut nainen putosi kuolemaansa 27. kerroksen parvekkeelta - puristi selfie-keppiä vielä pudotessaan!

Oho | 16.10.2018 18:20

Hiljattain raportoitiin, että selfien ottamiseen liittyvien kuolemien määrä on lisääntynyt huolestuttavasti. New Delhissä tehdyn tutkimuksen mukaan selfiet ovat aiheuttaneet ainakin 259 ihmisen kuoleman lokakuun 2011 ja marraskuun 2017 välisellä ajanjaksolla.

Lue: Uskomatonta: Jopa 259 ihmistä on kuollut selfien takia 6 vuoden aikana! "Niihin liittyvä käyttäytyminen on vaarallista"

Viimeisin selfien uhri on 44-vuotias Sandra Manuela Da Costa Macedo, joka menetti tasapainonsa, kun yritti ottaa selfietä parvekkeen kaiteella istuen. Hän putosi 27. kerroksesta. Läheisellä työmaalla olleet rakennusmiehet tallensivat traagisen hetken videolle.

Nainen oli ottanut valokuvia parvekkeella muutaman minuutin ajan ennen onnettomuutta. Rakennusmiesten kerrotaan yrittäneen kehottaa naista olemaan varovainen ja pyytäneen tätä laskeutumaan kaiteelta. Silminnäkijöiden mukaan kahden lapsen äiti piteli selfie-keppiä vielä pudotessaan.

Ensihoitajat saapuivat nopeasti uhrin luo Luxor-tornin juurelle, El Cangrejon kaupunginosassa Panamássa. Valitettavasti mitään ei ollut tehtävissä. Onnettomuus sattui viime perjantaina, noin kymmeneltä aamulla paikallista aikaa. 

Raporttien mukaan nainen oli muuttanut Portugalista Panamáan vasta hiljattain. Poliisi arvelee, että yllättävä tuulenpuuska saattoi aiheuttaa hänen putoamisensa. Tilannetta todistanut, samassa rakennuksessa asuva Erick Alzate vahvisti, että Sandran kuolema vaikuttaisi olevan traaginen onnettomuus. Naapurit ja somettajat ovat ilmaisseet osanottonsa naisen perheelle.

– Lepää rauhassa. Miten tyhmä tapa kuolla, kuului yksi kommenteista.

Myös Panamán palokunta julkaisi onnettomuuden jälkeen Twitterissä muistutuksen selfieiden vaaroista:

– Älä vaaranna henkeäsi selfieiden takia. On tärkeämpää menettää minuutti elämästäsi kuin elämäsi minuutissa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Revonlahden suurmies pääsi irti! Romutransu Markus Kuotesaho villitsi fanejaan – ”Tuli vähän vahingossa keikka”

Katso video!

Romutransu riisui tyllihameensa! Markus Kuotesaho selätti piinaavan kutinahelvetin – ”Munat eivät saa näkyä lehdessä”

Katso video!

Lahtelainen Teemu, 53, hiihti rankkasateessa rullasuksilla Porista Kurikkaan – perillä Juha Mieto täräytti suoran mielipiteensä: ”Ei noilla missikisoissa pärjöö!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!