Hirvittävä onnettomuus - vasta synnyttänyt 26-vuotias nainen leikkautui kahtia sairaalan hississä!

Oho | 21.08.2017 17:37

Sevillassa, Espanjassa sijaitsevassa Virgen de Valmen sairaalassa tapahtui sunnuntaina iltapäivällä järkyttävä onnettomuus, kun aiemmin päivällä synnyttänyt 26-vuotias Rocio Cortés Nunez kuoli jäätyään liikkeelle lähteneen hissin väliin.

Rocio Cortés Nunez oli vain muutama tunti aiemmin synnyttänyt perheeseensä kolmannen lapsen keisarileikkauksella. Heräämisen jälkeen Cortés Nunezia oltiin siirtämässä paareilla vuodeosastolle. Siirto tehtiin hissin avulla, mutta kesken matkan hissiin tuli ilmeisesti teknisiä ongelmia.

Espanjalaismedian tavoittamien silminnäkijöiden mukaan hissin ovi oli vuorotellen auennut ja sulkeutunut, mutta hissi ei lähtenyt liikkeelle.

Lopulta Cortés Nunezia kuljettanut sairaalan vahtimestari päätti vetää paarit pois hissistä, mutta yhtäkkiä hissi lähtikin ylöspäin toisesta kerroksesta, kun paarit olivat osittain ulkona hissistä. Vahtimestari ei saanut vedettyä paareja tarpeeksi äkkiä hissistä ulos ja Cortés Nunez jäi kohtalokkaasti seinämän ja hissin väliin.

Silminnäkijöiden mukaan vasta synnyttänyt äiti leikkautui kahtia, ja hän menehtyi välittömästi saamiinsa vammoihin.

Espanjalaismedia on tavoittanut Cortés Nunezin perheen jäseniä, jotka ovat täysin tolaltaan kolmen lapsen äidin järkyttävästä kuolemasta.

Cortés Nunezin isä syyttää kuolemasta sairaalan henkilökuntaa ja hänen äitinsä puolestaan ihmettelee sairaalan toimintaa ja tiedottamista läheisille tapaturman jälkeen.

- Tämä ei voi päättyä näin. Tällä kertaa se oli Rocio, huomenna se voi olla joku toinen henkilö. Olen musertunut, aviomies Jose Gaspar kommentoi espanjalaislehdistön mukaan.

Lähteet: Telegraph, El Correo

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!