Oho

Hipsuttelufoto rannalta! Seksikuvakohussa kovia kokeneen Kasperi Kapasen exä Annika Boronin ja miesystävä Benin suhde vain syvenee - tumma ja raamikas komistus tekee uraa sijoitusalalla!

19.07.2020 19:06

NHL-tähti Kasperi Kapasen ja malli Annika Boronin välisessä jutussa ei olisi pitänyt käydä niin kuin kävi. Painajainen alkoi, kun eräs vuotosivusto sai haltuunsa Annikan ja Kasperin intiimitallenteita vuosien takaa. Yksityiselämän piiriin kuuluvien kuvien ja videoiden päätyminen piraattisivustolle viime vuonna oli järkytys, ottaen huomioon Annikan taustan. Tapauksesta ei kuitenkaan seurannut oikeusjuttuja, sillä materiaalin levittäjä jäi mysteeriksi. 

Ihana kesä 2020

Kasperiin liittyvät kohut ovat onneksi visusti takanapäin ja meneillään on rakkaudentäyteinen kesä! 22-vuotias Annika ei suoraan hehkuta onneaan tai edes tägää komeaa miesystävä-Beniä kuviinsa, mutta eivätpä he suhdettaan mitenkään salaile. Ja miksi pitäisikään, sillä rakkaus on kestänyt jo yli vuoden päivät! 

Seuraajien kommentit tuoreeseen kesäkuvaan ovat, ainoastaan, ihastelevia.

Olette upea pari
Rakastavaiset!
Söpöimmät ikinä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annika (@annikaboron) on

Kuka tämä mysteerinen Ben sitten on?

Kanadalaisesta Guelphin yliopistosta valmistunut 26-vuotias herra näyttää ammattiurheilijalta, mutta työskentelee analyytikkona torontolaisessa sijoitusyhtiössä. Se etsii sijoittajille hyviä sijoituskohteita elämysteollisuudesta ja lifestyle-teknologioista, joihin Ben on paneutunut. Yli 2000 Facebook-kaveria, joukossa Kanadan kauniita ja silmäätekeviä, kielivät sosiaalisesta luonteesta. Mies on lisäksi perustamansa pikkufirman osakas ja kuvien perusteella näyttää siltä, että hän viihtyy enemmän salilla kuin sohvalla. Jos Ben ei olisi Annikan kanssa, hän taatusti olisi yksi Toronton tavoitelluimpia poikamiehiä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annika (@annikaboron) on

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!