Oho
Avokado on nyt kivetön.

Hipsterien unelmista tuli totta - kivettömät avokadot kauppoihin!

12.12.2017 14:31

Hipsterit ja millenniaalit ympäri maailmaa ovat rakastuneet terveelliseen avokadoon. Nyt jokaisen trendiruokavaliota noudattavan elämä helpottuu huomattavasti, sillä kivettömät avokadot saapuvat vihdoin kauppoihin.

Iso-Britanniassa supermarkettien hyllyihin on jo ehtinyt "avokadojen Graalin malja", kivetön avokado. Sen lisäksi, että designer-avokado on kivetön, sen kuori on täysin syötävä. Tällä hetkellä kivettömiä hedelmiä on tarjolla vain rajallisesti, mutta mikäli ne osoittautuvat suosituksi, aletaan niitä todennäköisesti tuottaa laajemminkin. Uudenlainen avokado saatiin joulun alla myyntiin M&S-kauppoihin. 

– Olemme erittäin innoissamme siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jotain uutta kokeiltavaa, lausui M&S-edustaja Charlotte Curtis:

– Tiedämme, että niille on kova kysyntä, ja toistaiseksi olemme saaneet käsiimme vasta rajoitetun erän.

Ilmeisesti kivettömälle avokadolle onkin ollut pakottava tarve, sillä avokadojen suosio on aiheuttanut ruuhkaa ensiapupoliklinikoilla. Viiltohaavojen määrä on lisääntynyt huimasti sen jälkeen, kun ihmiset ovat alkaneet hamstrata kivellisiä hedelmiä kaupoista. Tämä millenniaaleja piinaava vamma tunnetaan lääkärien joukossa termillä "avokadokäsi". Aikaisemmin tänä vuonna plastiikkakirurgi Simon Eccles jopa ehdotti, että myymälöiden avokadoihin pitäisi lisätä varoitus, jotta asiakkaat eivät satuttaisi itseään kivenpoistopuuhissa.

Lähde: Sky News

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!