Oho
Katso videot!

Hieman ikäistään nuoremman näköinen kundi! Jalkapallo-ottelussa tupakoinut "lapsi" onkin 36-vuotias!

11.09.2019 12:20

Video "lapsesta", joka tupakoi jalkapallo-ottelun katsomossa Turkissa, meni äskettäin viraaliksi. Sosiaalisen median järkyttyneet käyttäjät ja turkkilaiset jalkapallofanit yhdistivät voimansa Twitterissä selvittääkseen nuoren sauhuttelijan henkilöllisyyden. 

Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, sillä ilmeisesti tupakoitsija on tunnistettu 36-vuotiaaksi mieheksi, joka oli seuraamassa hyväntekeväisyysottelua poikansa kanssa.

Tupakointi kielletty!

Kun Fenerbahçe S.K. ja Bursaspor pelasivat toisiaan vastaan viikonloppuna, kiinnittyi kotikatsomon huomio Bursasporin vihreisiin pukeutuneesiin poikiin yleisössä. Toinen, noin 10-vuotiaan näköinen poika tupakoi tottuneen näköisesti kameroista piittaamatta. 

Vaikka paikalliset uutislähteet ovat varmistaneet, että tupakoija on todellisuudessa häkellyttävän nuorekas aikuinen mies, on tupakointi julkisilla paikoilla laitonta Turkissa.

Teosta erityisen mauttoman tekee se, että pelin tuotot lahjoitetaan syöpäjärjestöille. On epäselvää, aikooko poliisi tutkia asiaa.

Lähde: Metro UK

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!