Skip to main content
Hidas Wi-Fi johti surmaan.

Hidas wi-fi johti veljessurmaan!

Hidas wi-fi käy kaikkien hermoille, mutta amerikkalaiset veljekset ottivat asian keskivertoa raskaammin. Hitaan nettiyhteyden aiheuttama riita johti toisen veljen surmaan.

20-vuotiasta Timothy Recordia syytetään 23-vuotiaan Nathan Recordin murhasta Leominsterissä, Massachusettsissa. Nathan löytyi tiistaina haavoittuneena kotoaan, kun perheen äiti soitti hätänumeroon. Paikalle saapuneet viranomaiset havaitsivat, että Nathania oli puukotettu. Miehelle annettiin ensiapua paikan päällä, minkä jälkeen hänet kuljetettiin sairaalaan, missä hän kuitenkin menehtyi vammoihinsa.

Timothy pidätettiin tapahtumapaikalta, ja hän myönsi syyllisyytensä poliisin kuulusteluissa. Veljekset, jotka olivat kovia riitapukareita, olivat ajautuneet kahakkaan hitaan wi-fin takia. Timothyn mukaan veljekset eivät päässeet yksimielisyyteen siitä, kumman elektroninen laite oli syynä langattoman verkon hitauteen. Ystävän mukaan Nathan oli innokas Call Of Duty -pelaaja, joten hidas nettiyhteys aiheutti riidan miesten välillä. Timothyn mukaan Nathan löi häntä useita kertoja tappelun aikana. Tällöin Timothy lähti alakertaan ja haki keittiöstä veitsen. Sitten hän puukotti veljeään.

Timothyn asianajaja, Blake Rubin, sanoo, että Timothy katuu tekoaan. Nuorimies odottaa tuomiota parhaillaan.

– Tämä on todellinen tragedia kaikille osallisille, Rubin kommentoi.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!