Oho
Katso kuvat!

Hellettä luvassa! Argentiinan kuumin sääennustaja Sol Perez räjäytti Instagramin - sekoitti fanit kieli ulkona ja povi esillä!

17.06.2020 22:01

Sol Perez, 26, täyttää ruudun aurinkoisella olemuksellaan aina kun kanavalla 26 Argentiinassa on sääennusteen aika. Kotimaassaan supersuosituksi noussut sääkasvo ei halua lainkaan peitellä näyttävyyttään, päin vastoin.

Instagramin puolella Solilla (suom. Aurinko) on yli viisi miljoonaa seuraavaa silmäparia. Mainittakoon, että seuraajat tuskin tulevat Solin some-kanavalle sääennusteiden perässä, vaan nimenomaan katsomaan suosikkisääennustajansa vähäpukeisia otoksia, joita kyllä piisaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on

"Valitkaa kuva!" 

Sol järjesti hiljan pienen kilpailun faneilleen. Hän pyysi seuraajiaan valitsemaan suosikkinsa tarjolla olevista kuvista. Voittajaksi nousi, ei-kovin-pönöttävä otos Solista kieli ulkona ja kädet aseteltuna povea korostamaan (selaa kuvia oikealla olevasta nuolesta).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on

Ai niin se sää!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on

Juhannusviikonloppuna pääkaupunki Buenos Airesissa on vaihtelevaa. Aamuisin on kuurosateiden mahdollisuus. Päivälämpötilat ylimmillään ovat viidentoista-kahdenkymmenen asteen välillä.Tuuli on heikkoa.  Lauantai-iltana voi ukkostaa (Foreca). 

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!