Oho

Harvinaiset, mutta erottamattomat ystävät! Barclay-koira ja Rudy-ankka viihtyvät hämmästyttävästi yhdessä – kuvat!

28.05.2017 13:49

Rudy-ankka viihtyy läheisissä tunnelmissa Barclay-nimisen kultaisennoutajan kanssa.

Amerikkalaisperheeseen kuuluu seitsemän ankkaa ja kaksi koiraa. Tästä erikoisesta eläinlaumasta erityisesti neljävuotiaan Rudy-ankan ja Barclay-koiran välille on muodostunut harvinaislaatuinen side.

Kultainennoutaja Barclay haluaa viettää aikaansa kanahäkissä ja tykkää jopa syödä ankkojen ruokaa.

Barclay-koira viihtyy ankkojen häkissä.

Aluksi sotatila

Alussa ystävysten välit eivät kuitenkaan olleet hyvät, vaan perheen koirien ja ankkojen välillä vallitsi sotatila.

– Eläimet ovat kuin kaksi poikaani, heillä on viha–rakkaussuhde. Kun ne ovat yhdessä, joku aina jahtaa jotain toista, mutta kun ne ovat erillään, ne aina ikävöivät toisiaan, eläinten omistaja Pam Ishiguro kertoo.

Aluksi Rudy nautti, kun sai taistella koiria vastaan näiden lähestyessä ankkoja.

– Rudy on meidän alfa-ankka. Se pitää huolta muista. Kun Barclay yritti kiusata muita ankkoja, Rudy tuli väliin. Rudy hätisteli aina Barclayn pois, Ishiguro sanoo.

Ensiksi Barclay pelkäsi ankkoja näiden ollessa poikasia, mutta perheen toinen koira Izzy jahtasi niitä. Kun ankat kasvoivat isommiksi, alkoi Izzy pelätä niitä.

– Myöhemmin Barclay päätti, ettei enää pelkää ankkoja. Tai ehkäpä halu saada niiden ruokaa oli niin suuri, että se antoi sille rohkeutta, Ishiguro pohtii.

Kiinni toisissaan

Vaikka perheen eläimien välillä on ristiriitoja, ajan myötä Rudy ja Barclay ovat löytäneet toisensa epätavallisessa perheessä. Ne haluavat viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä kiinni toistensa turkissa ja höyhenissä.

Barclay ja Rudy ovat erottamattomat ystävät

– Rudy ja Barclay tarvitsevat toisiaan. Luulen, että niillä on sen takia niin vahva sidos. Ne ovat kuin pihapiirin kummajaiset. Kukaan muu ei leiki niiden kanssa. Muut ankat tietävät, että Barclay on Rudyn paras kaveri. Muiden ankkojen ei kannata tulla liian lähelle, tai muuten Rudy hyökkää välittömästi. Ne ovat onnekkaita, että ovat löytäneet toisensa, Ishiguro sanoo.

Katso video erikoisista ystävyksistä:

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!