Oho
Katso videot!

Häntä ei lannista mikään! Sairaan pojan tanssivideo marketissa meni viraaliksi!

11.06.2019 19:01

Wisconsinista, Yhdysvalloista kotoisin oleva viisivuotias halusi todistaa isoisälleen, että tanssi onnistuu koska tahansa ja missä tahansa. Ennen kuin Kyu San Juanin oli mentävä vaativaan leikkaukseen, hän pyysi äitiään kuskaamaan hänet paikalliseen supermarkertiin yhdessä isoisänsä, Txhiaj Sawm Muasin kanssa.

Kyu kärsii aivoverisuonten valtimo-laskimoepämuodostumasta (AVM). Viime vuonna Kyulle tehtiin kraniotomia, mutta tarkastuskäynnillä paljastui, että AVM oli palannut. Koska uudessa leikkauksessa oli riskinsä, Kyun isovanhemmat lensivät lapsenlapsensa tueksi. Koska Kyun oli ajeltava hiuksensa ennen leikkausta, myös isoisä päätti ajaa hiuksensa. Parivaljakko jopa pukeutui yhteensopiviin asuihin. Leikkausta edeltävänä iltana, Kyu halusi osoittaa isoisälleen, ettei hänen henkeään voi lannistaa.

– Me olimme menossa nukkumaan, mutta Kyu sanoi, että hän halusi mennä tanssimaan, pojan äiti, Ràšámî Møûä kertoo.

Ràšámîn mukaan hänen poikansa on tottunut tanssiskelemaan läheisen supermarketin käytävillä, koska perhe käy usein ostoksilla myöhään. Niinpä hän kuskasi pojan ja tämän isoisän läheiseen supermarkettiin. Txhiaj luuli, että he olivat ruokaostoksilla. Isoisä sanoi ajatelleensa, että he menisivät tanssimaan juhliin tai yökerhoon, sillä kaupassa ihmiset saattaisivat tuijottaa heitä.

– Mitä ihmiset? Isoisä, käytä mielikuvitustasi. Voit tanssia missä tahansa, poika kannusti.

Ràšámî kuvasi pakasteosastolla toteutettu tanssinumeron, joka on sittemmin mennyt viraaliksi.

Toimenpide on nyt ohi ja Kyu on toipunut hyvin. 

– Leikkaus meni hyvin, paremmin kuin lääkärit olivat odottaneet. Kiitos kaikille huolenpidostanne, tuestamme ja rukouksistanne, äiti päivitti poikansa tarinaa.

Lähde: Metro UK

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!