Oho
Kannabis voi olla apu yhdyntäkipuihin.

Hamppuvillitys yltyy Kaliforniassa - uutuutena kannabisperäpuikot yhdyntäpulmiin ja "nautinnon tutkailuun"

15.04.2019 22:01

Kannabista on yleensä nautittu savukkeen, syötävien herkkujen tai sähkösavukkeen muodossa. Kaliforniassa yhä uaseampi ottaa kannabis-pohjaiset tuotteet peräaukon tai emättimen kautta lievittääkseen kipuja tai parantaakseen seksielämäänsä.

Foria on ensimmäinen yritys maailmassa, joka tarjoaa kannabista peräpuikon muodossa.

- Se ei ole se perinteisin menetelmä, myöntää Forian toimitusjohtaja Mathew Gerson.

Kondomien valmistuksessa aiemmin työskennellyt Gerson kiinnostui kannabiksen terveysvaikutuksista ja CBD:n potentiaalista seksituotteiden saralla. Pian yritys lanseerasi kaksi erilaista kannabistuotetta, joista toinen oli tarkoitettu peräaukkoon ja toinen emättimeen.

- Ihmiset lensivät Euroopasta Yhdysvaltoihin kokeillakseen tuotteitamme, Gerson hehkuttaa.

- Näillä henkilöillä oli vaikeuksia kivuliaan penetraation kanssa ja monet heistä raportoivat kokeneensa ensimmäisen kivuttoman yhdynnän vuosikausiin.

Katso kuva tuotteesta tästä. 

Kipulääke

Kannabis voi Gersonin mukaan lievittää yhdynnän, endometrioosin tai kuukautisten aiheuttamia kipuja. Vaikka Forian tuotteet sisältävät THC:tä, eivät ne Gersonin mukaan aiheuta huumaavaa vaikutusta, ellei niitä nautita suun kautta.

- Kun kannabista otetaan vaginaalisesti, ei se kulje maksan kautta ja useimmat naiset eivät koe minkäänlaista psykoaktiivista vaikutusta, hän sanoo:

- Sama pätee myös silloin, kun se otetaan suoraan peräaukon kautta, mikä on hyvä uutinen henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita vain analgeettisista vaikutuksista.

Lisää nautintoa seksiin

Kivunlievituksen lisäksi kannabista käytetään seksuaalisen nautinnon lisäämiseksi. Kannabis voi auttaa rentouttamaan sekä peräaukon sulkijalihaksia ja emättimen lihaksia.

Homoseksuaalisissa suhteissa olevat miehet käyttävät peräpuikkoja "nautinnon tutkailuun", sanoo Gerson.

Seksuaalivalistaja  Ashley Manta puolestaan kehottaa naisia hieromaan kannabistuotteita emättimeen. Markkinoilta löytyy nykyään myös kannabisliukasteita, jotka on suunniteltu lisäämään nautintoa. Gerson tosin varoittaa, että suuseksissä THC:tä sisältävä liukaste saattaa aiheuttaa psykoaktiivisia vaikutuksia.

Pitkä historia

Harva tietää, että kannabiksen käytöllä obstetriikassa ja gynekologiassa on itse asiassa pitkä historia.

Vuonna 2002 julkaistun tutkimuksen mukaan muinaiset egyptiläiset jauhoivat kannabista hunajan sekaan ja asettivat seoksen emättimeen tai peräaukkoon.

- Kannabis loogisena lääketieteellisenä vaihtoehtona obstetriikassa ja gynekologiassa saattaa vielä osoittautua tuhkasta nousevaksi feenikslinnuksi, povasi tutkija Ethan Budd Russo tuolloin.

Lähde: Metro UK, ResearchGate

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!