Hyppää pääsisältöön
 Muuttaminen on raskasta.

Hämmentävän moni amerikkalainen menisi mieluummin vankilaan kuin muuttaisi kodistaan!

Muuttaminen voi olla raskas ja stressaavakin rupeama. OnePollin Life Storage-yhtiön puolesta toteuttama kysely tähdentää, kuinka paljon ihmiset todella vihaavat muuttamista

Yksi viidestä kyselyyn vastanneesta kertoi pitävänsä muuttamista häiden suunnittelua stressaavampana kokemuksena. 13 prosenttia vastaajista puolestaan olisi valmiita viettämään mieluummin viikon vankilassa kuin muuttamaan uuteen asuntoon.

Lue myös: Muuttomiehet tyhjensivät Jari Sillanpään asuntoa Thaimaassa - kuvat! ”Tavaraa jumalattomasti”

Kysely, johon osallistui 2 000 amerikkalaista, paljasti myös, että muutto vaati keskimäärin neljä tuntia raskasta työtä. Lisäksi siihen kului kaksi unetonta yötä. Pahin on edessä vasta varsinaisen muuton jälkeen, sillä vastaajilta kului kaikkien tavaroiden purkamiseen lähes neljä ja puoli kuukautta.

– Se voi sillä hetkellä tuntua ylivoimaiselta, mutta kun se on ohi ja olet asettunut uuteen kotiin, on kaikki sen arvoista, lohduttelee Life Storagen tiedottaja Ryan DiMillo.

Lähde: New York Post

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!