fbq
Oho
22.03.2018 21:40
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
Uusi shampoo tuoksuu pekonilta.
Haluaisitko tuoksua pekonilta tai juustolta suihkun jälkeen - nyt se on mahdollista!
Oho
22.03.2018 21:40
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Aamiainen on monen mielestä päivän paras ja tärkein ateria. Mikäpä sen parempi tunne kuin herätä siihen, että kahvin ja pekonin tuoksu leijailevat makuuhuoneeseen? Nyt aamiaisfanaatikot on huomiotu myös kosmetiikka-alalla, sillä uudet hiustenhoitotuotteet mahdollistavat sen, että aamiaisen tuoksu kulkee mukana koko päivän.

Bageleita valmistava yritys Einstein Bros lanseerasi hiljattain oman hiustenhoitosarjansa, jonka shampoo ja hoitoaine tuoksuvat perinteisiltä aamiaisruoilta. Ihanan tuoksun ei siis tarvitse jäädä keittiöön, vaan sen voi säilyttää hiuksissaan koko pitkän työpäivän. Yhtiö on valinnut tuotteiden tuoksuiksi ruokia, joita he käyttävät bageleissaan, muun muassa pekoni ja juusto.

– Nyt fanimme voivat hemmotella itseään tuoksuilla, joiden ansioista he näyttävät yhtä hyvältä kuin tuoksuvat, koko päivän, toteaa yrityksen markkinointipäällikkö Kerry Coyne.

Cheesy Shampoo ja Wakin 'Bacon Conditioner -settiä myydään verkossa 9,99 dollarin hintaan, eli hieman yli 8 eurolla. Tällä hetkellä tuotteet ovat suuren kysynnän vuoksi loppu, mutta Einstein Bros on luvannut täydentää varastoa pikimmiten.

Lähde: Metro UK

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »