Oho
Katso videot!

Halloween-asusta tuli tosielämän painajainen - karmivat hampaat jäivät suuhun! "Hän tonki ja kiskoi ja minä kiljuin kuin vauva" - katso video!

31.10.2018 16:02

Anna Tew halusi pukeutua halloweenina zombieksi. Alabamassa asuvan naisen pelottavasta naamiaisasusta tuli kuitenkin tosielämän painajainen, josta selviytyminen vaati ammattiapua ja korkeaa kipukynnystä.

Tew viimeisteli halloween-asunsa pari euroa maksaneilla, terävillä tekohampailla. Hän käytti kiinnitykseen hampaiden mukana tullutta liimaa. Zombieleikki muuttui vakavaksi, kun tekohampaat eivät enää lähteneetkään irti Annan omista hampaista. Nainen yritti kaikkia mahdollisia kotikonsteja, mutta turhaan. 

– Ne eivät hievahtaneetkaan. Kokeilin jopa johtopihtejä, nainen sanoo.

Eivät voineet puuduttaa

Taistelu jatkui kahteen aamuyöllä. Anna harkitsi ensiapuun lähtöä, mutta sitten hän löysi päivystävän hammaslääkärin ja suuntasi sinne. Tohtori John Murphy havaitsi heti, ettei kyseessä tulisi olemaan helppo operaatio. Hänen mukaansa potilaan omien hampaiden ja ienten kunto vaikuttivat siihen, että tekohampaat jäivät niin tiukasti kiinni.

– Hän puhui poraamisesta. Heillä oli myös saha ja he puhuivat siitä, että tekohampaat pitäisi ottaa pois osissa. He eivät voineet puuduttaa minua, koska he pelkäsivät, että he vetäisivät mukana minun omatkin hampaani, Anna kertaa:

– Joten hän tonki ja kiskoi ja minä kiljuin kuin vauva. 

Lopulta kammottavat tekohampaat saatiin irti, ja Anna sai pitää omat hampaansa. Hän sanoo oppineensa läksynsä ja vannoo, ettei koskaan enää käytä liimaa suuhunsa.

Lähde: News 5 WKRG

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

NEWS keskiviikko: Karkuteilla oleva Ritaluoma ja yksityiskohdat Tukiaisen pahoinpitelysyytteestä!

Fitness-kaunotar Elina Tervo palaa kisalavoille: Treenaan 12 kertaa viikossa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!