Oho
Katso kuvat!

Hallelujah, mitkä amberssonit! Australian metsäpaloja vastaan taistelevan Kaylenin erotiikka oli liikaa Instagramille - katso polttavankuumat kuvat!

10.01.2020 14:59

Australia palaa!

Laajalla riehuvien maasto- ja metsäpalojen aiheuttamat tuhot ovat apokalyptisellä tasolla. Erityisen surullista on monelle ollut nähdä uutiskuvissa koaloiden, kenguruiden ja muiden eläinten kärsimyksiä. Losangelesilainen kaunotar Aylen Ward halusi tarjota apuaan tulta vastaan taiseleville ja eläimiä pelastaville tahoille, joten hän alkoi maailmanlaajuista huomiota saaneen nettikampanjan.

Aylen kauppaa nakukuvia itsestään runsaan kymmenen euron kappelehintaan, lahjoittaen tuotot pelastustöiden hyväksi.

Kampanjan alettua, suuri yleisö löysi hänet Instagramin välityksellä. Siten kävi kuten arvata saattaa. Seksikkäitä kuvia pursuava tili suljettiin palveluntarjoajan yksipuolisella päätöksellä, sillä kuvat olivat.... liian paljastavia! 

aeryh

Kaylen ei myöskään osannut aavistaa, että kuvia yksityiskäyttöön saaneet lahjoittajat laittoivatkin otoksia nettijakoon. Hän kertoo Daily Starille olevansa "aika pettynyt" tilanteeseen.

- Ensin meni Insta-tili, sitten oma perheeni likimain hylkäsi minut ja yksi mies, josta pidän, ei enää halua puhua minulle. Mutta, pelastetaan silti ne koalat!

Kaunotar ei ole lannistunut, vaan jatkaa kampanjaansa. Uusi Instagram-tili meni sekin heti sensuurin hampaisiin, mutta Seiska auttaa Kaylenia jatkamaan keräystä!

Näitä kuvia Instagramin valvojat eivät suvainneet! 

aery

wer

dd

dd

Kaylen kehottaa fanejaan myös lahjoittamaan rahaa suoraan australialaisille vapaapalokunnille, Punaiselle ristille sekä koaloita hoitaville sairaaloille. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!