Oho
Rintamaito kelpasi lastenhoitajan kanssa.

Häkellyttävä tarina: 58-vuotias lastenhoitaja joi salaa kaikki rintamaidot jääkaapista!

29.09.2017 14:21

Äidinmaito on täynnä antibakteerisia ominaisuuksia ja sisältää kaikki vauvan tarvitsemat ravintoaineet. Yleensä rintamaito ei kuitenkaan kuulu aikuisten ruokalistalle. Taiwanissa eräs lastenhoitaja kuitenkin ihastui maitoon hieman liiaksikin.

Tuore äiti, Lin, sai lapsenvahtinsa kiinni rintamaidon juomisesta. 27-vuotias äiti oli laittanut maitoa jääkaappiin kaksivuotiasta poikaansa varten. Yllätys oli melkoinen, kun hän löysi perheen 58-vuotiaan lapsenvahdin nauttimasta lapselle tarkoitettua rintamaitoa. Omituisesta tapahtumasta huolimatta Lin pysyi rauhallisena ja kärsivällisesti kehotti naista olemaan juomatta maitoa enää toistamiseen.

Uskomatonta kyllä, asia ei jäänyt tähän. Lin huomasi maidon jatkuvasti katoavan jääkaapista. Lopulta hän päätti selvittää maidon kohtalon kodin valvontakameroista. Hänen epäilynsä osoittautuivat oikeiksi, kun kamerat paljastivat, että syyllinen oli jälleen lapsenvahti. Iäkäs nainen oli tietoinen kameroista, ja siirtyi aina kameroiden ulottumattomiin nauttimaan rintamaidon. Joissakin tapauksissa hän piiloutui myös jääkaapin oven taakse. Kun Lin otti asian puheeksi, lastenoitaja myönsi tekonsa. Hän ei kuitenkaan pahoitellut asiaa, ja painotti juoneensa "vain vähän". Hän syytti Liniä pihiksi, sillä tämä ei ollut valmis jakamaan maitoaan. Ilmeisesti aiemmat työnantajat olivat sallineet naisen viedä rintamaitoa kotiin. 

Lin teki lastenhoitajasta ilmoituksen sosiaaliosastolle, mutta vaikka he myönsivät teon olleen epäammattimanen, ei nainen ollut rikkonut lakeja. Lin antoi lopulta lastenhoitajalleen potkut. Nykyään maitovarkaan kerrotaan työskentelevän tarhassa.

Lähde: Mommyish

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!