Oho

Hah, voiko tyhmempää olla? Mies sementoi päänsä mikroon!

09.12.2017 11:30

YouTubeen mahtuu fiksuja ja vähemmän fiksuja videografeja. Epäilemättä jälkimmäiseen kategoriaan kuuluu käyttäjä TGFBro, joka keksi sementoida päänsä mikroaaltouuniin.

22-vuotias Jimmy Swingler keksi ystävineen upottaa päänsä märkään sementtiin, ja odotella sen kuivumista mikroaaltouunissa. Joukko kuvasi tempauksensa YouTubeen. Videolla Swingler myöntää teon olevan mahdollisesti hengenvaarallinen.

Siinä vaiheessa, kun palokunta hälytettiin yksityisasuntoon Wolverhamptonissa, Englannissa, kaverukset olivat yrittäneet irroittaa Swinglerin päätä jo puolentoista tunnin ajan. Palomiesten onnistui lopulta vapauttaa poika ruuvimeisselin avulla.

Palomiehet ovat ilmaisseet suuttumuksensa siitä, että he joutuivat viettämään kokonaisen tunnin irrottaen typerän nuorukaisen päätä mikrosta. 

– Niin hauskalta kuin tämä kuulostakin, nuorimies olisi voinut tukehtua tai loukkaantua vakavasti. Mikroaaltouunin purkaminen oli hankalaa, sillä suuri osa siitä oli hitsattu, kommentoi palomies Shaun Dakin:

– Tämä oli ehdottomasti puhelu, joka saattoi estää meitä auttamasta muita, aidossa ja ilman heidän omaa syytään aiheutuneessa hädässä.

Mikäli kuuluisuus on se, mitä pojat ajoivat takaa, heidän toiveensa on käynyt toteen. Videota on katsottu tähän mennessä yli 895 000 kertaa, ja heidän temppunsa on uutisoitu laajasti.

Lähde: Metro UK

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!