Oho

HIV-kampanja vaikeuksissa Utahissa - kondomipakkaukset olivat liian roiseja!

24.01.2020 20:05

Utahin terveysministeriö on ilmoittanut jatkavansa HIV-tietoisuuskampanjaansa, mutta ilman polemiikkia herättäneitä ​​kondomipakkauksia. H is for Human-kampanja sai maailmanlaajuista huomiota, kun sen provosoivilla iskulauseilla varustetut kondomipakkaukset suututtivat osavaltion kuvernöörin.

Osavaltio halusi jakoi kansalaisilleen 130 000 ilmaista kondomia kampanjan nimissä. Kondomikääreisiin painettiin kaksimielisiä, Utahiin liittyviä sanaleikkejä, kuten "Uintah Sex?", "Explore Utah's Caves" ja "SL,UT". Hyvää tarkoittava aloite koki kovan takaiskun, kun kuvernöörin toimisto ilmoitti, ettei seksuaalisesti vihjailevien viestien käyttö verorahoilla rahoitetussa kampanjassa ollut hyväksyttävää. Polemiikki johti lopulta kampanjan keskeyttämiseen. Kampanjan verkkosivu, HIVandMe.com, poistettiin ja kondomit vedettiin takaisin.

Nyt terveysministeriö on ilmoittanut, että se on keskustellut asiasta kuvernöörin kanssa. Kampanjaa ja kondomien jakamista jatketaan, mutta ilman kaksimielisiä pakkauksia.

The Utah Department of Health apologizes for the offensive packaging included on condoms distributed as part of an HIV campaign. The designs did not go through necessary approval channels and we have asked our partners to stop distributing them immediately. 1/2 pic.twitter.com/jC9l4Fs0oh

Lähde: UPI, Huffington Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!