Oho
Katso videot!

HIV historiaan! Kenian kondomikuningas Stanley Ngara valistaa omintakeisella tyylillä: "Voimme pysäyttää taudin leviämisen"

24.12.2019 23:05

Afrikan "kondomikuningas" haluaa pysäyttää HIV:n leviämisen. Kenialainen Stanley Ngara jakaa ilmaisia kondomia kaikille, jotka niitä pyytävät. BBC:n mukaan 1,8 miljoonaa ihmistä sai HIV-tartunnan Keniassa vuonna 2018. Ngara kiertää jakamassa kondomeita, jotka hän saa lahjoituksina maan hallitukselta ja kansalaisjärjestöiltä. 

- Olen jakanut paljon kondomeita. Olen seonnut laskuissa, Ngara kertoo BBC:lle.

Hän tekee työtä, koska tietää sen olevan elintärkeää.

- Olen pelastanut lukuisia ihmisiä. Tässä on kyse yhteisöstä. Koen asian niin, että se yksi kondomi, jonka annan yhdelle ihmiselle, tulee pelastamaan hengen.

Ngara valistaa ihmisiä kaduilla seksistä ja ehkäisystä. 

- Kun ihmiset näkevät minut penis- ja vaginamallinnosteni ja kondomieni kanssa, he ovat uteliaita. He viettävät kanssani vähintään 10-15 minuuttia. Se tarkoittaa, että he ovat kiinnostuneita.

Kondomikuningas, joka kertoo olevansa ainoa laatuaan koko Afrikassa, toivoo, että hänen työnsä jälki näkyy jonakin päivänä uutisissa.

- Jos voimme puhua seksistä ja valistaa ihmisiä seksistä, voimme pysäyttää HIV:n leviämisen. Haluan nähdä uutisotsikon: "Ei uusia HIV-tartuntoja Afrikassa." Sinä päivänä minä hymyilen.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Liian iso sonni säästyy teurastamolta! "Knickers" painaa 1400 kiloa - katso video valtavasta eläimestä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!