Oho
Katso videot!

Google-haku suututti - nainen ampui miestään päähän

02.06.2018 19:15

Google-haku aiheutti perheriidan, joka johti ampumiseen. Floridalainen nainen suuttui pahemman kerran Google-hausta, jonka hänen miehensä pyysi häntä tekemään. Pariskunnan riita yltyi väkivaltaiseksi ja eskaloitui siihen, että nainen ampui miestään päähän. 

Liikemies Tony Brown löydettiin makaamasta verisenä kotoaan Fernandina Beachissa alkuviikolla. Viranomaisten mukaan hänen 57-vuotiaan vaimonsa, Lawanda Brownin, uskotaan ampuneen häntä. Pariskunnan riita syntyi projektista, jonka parissa he työskentelivät tapahtumahetkellä. Lawanda kertoi poliisille, että hänen miehensä pyysi häntä etsimään jotakin projektiin liittyvää Googlesta. Nainen ei kuitenkaan pitänyt miehensä äänensävystä. Viimeinen asia, jonka Lawanda sanoo muistavansa, on että Tony poistui huoneesta. Tämän jälkeen hänen muistonsa ovat "hämärät".

Paikalle saapuneet viranomaiset havaitsivat, että Tonya oli ammuttu takaraivoon. Hänet kuljetettiin ambulanssihelikopterilla sairaalaan, jossa hän on kriittisessä tilassa. Lawanda on pidätetty epäiltynä murhan yrityksestä.

Tony Brown on varsin maineikas liikemies. Vuonna 2001 Yhdysvaltain silloinen presidentti, George W. Bush, suositti konsulttiyrityksen omistavaa miestä valtiovarainministeriöön. 

Lähde: New York Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!