Oho

Golf-kaunotar Paige Spiranacin some on sanalla sanoen tyrmäävä - avautuu rankasta kokemuksesta: Poikaystävä julkaisi alastonkuvat!

31.03.2020 22:35

Kun ammattigolfaaja Paige Spiranac avautui vastoinkäymisistään Playing A Round-podcastissa, ei hän arvannut, millainen palautetulva häntä odottaisi. Nainen, jolla on yli 2,3 miljoonaa Instagram-seuraajaa, uskaltautui puhumaan julkisesti häntä koetelleesta alastonkuvaskandaalista.

– En tiennyt, kuinka ihmiset suhtautuisivat, mutta podcast-jaksojen tultua ulos, palaute on ollut häkellyttävää. Puhuttuani alastonkuvasta, sain tuhansia viestejä miehiltä ja naisilta, jotka samaistuivat tilanteeseeni, sekä viestejä miehiltä, jotka eivät olleet aiemmin olleet tietoisia siitä, miltä sellainen tuntuu naisista, Spiranac kertoo.

Spiranac muisteli podcastissa vuotta 2016, jolloin hänen silloinen seurustelukumppaninsa lähetti hänen alastonkuvansa ystävilleen. Parin erottua ventovieraat miehet alkoivat lähetellä sopimattomia ehdotuksia.

– Se oli kuvottavaa, hän kommentoi tuolloin News.com.au-sivustolle.

Vaikka Spiranac pelkäsi, että aran aiheen muisteleminen houkuttelisi trollit esiin, rehellinen ulostulo voitti fanit hänen puolelleen.

– Vastaukset ovat olleet ylivoimaisen positiivisia ja ne ovat saaneet minut ymmärtämään, että vaikka näiden tarinoiden kertominen on todella vaikeaa, niillä on merkitystä ja siksi tämä on kaiken sen arvoista.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Lähde: New York Post, News.com.auInstagram

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!