Oho

Gabriela, 18, on häkellyttävä teinibarbie: G-kupin rinnat ja ulkonäkö tuunattu vanhempien rahoilla - katso! "En ole koskaan ollut tyytymätön ulkonäkööni"

24.02.2018 15:02

Gabriela Jirackova omistaa 300 Barbie-nukkea. Lisäksi 18-vuotias on itse kuin teini-ikäinen ihmis-Barbie. 

Prahasta, Tšekin tasavallasta kotoisin oleva nuori nainen käyttää kuussa yli tuhat euroa vanhempiensa rahoja ulkonäköönsä. Ensin Gabriella alkoi tuunata ulkonäköään hiustenpidennyksillä ja tekoripisillä. Seuraavaksi hän alkoi täyttää huuliaan. Hänen ensimmäinen kirurginen toimenpiteensä oli rintojen suurennuttaminen G-kuppiin. Seuraavaksi hän suunnittelee peppuimplantteja ja kylkiluiden poistoa. Hän aikoo myös suurennuttaa rintojaan entisestään saadakseen itselleen Barbien vartalon.

KATSO MYÖS: K18: Tältä näyttää ihmisbarbie ilman vaatteita – kuvat! Seksinukeksi haluava Amanda Ahola, 21, poseeraa yläosattomissa todella rohkeasti! 

– Kun näin muita ihmis-Barbieita, ajattelin, että se on minun juttuni. Olen aina halunnut erottua joukosta, hän selittää:

– En usko luonnollisuuteen. Mielestäni tänä päivänä oikein mikään ei ole luonnollista.

Gabrielalta kuluu joka aamu kolme tuntia laittautumiseen. Hän myöntää, ettei hänen elämäntapansa ole helppoa:

– Imagoni ylläpitäminen on haasteellista niin taloudellisesti, fyysisesti kuin henkisestikin.

KATSO: Ällistyttävä muutos! Tältä seksinukeksi itseään muuttava Amanda Ahola, 21, näytti ennen 30 000 euron kauneusleikkauksia – kuvat!

Gabriela kiistää, että kauneusleikkauksien takana olisi huono itsetunto:

– En ole koskaan ollut tyytymätön ulkonäkööni. Olen aina ollut tyytyväinen. Se, että pidän keinotekoisesta kauneudesta, ei tarkoita sitä, että minulla olisi alhainen itsetunto.

Itse asiassa, Gabriela uskoo, että hän on erinomainen esikuva muille nuorille naisille.

– Uskon, että olen paljon parempi roolimalli kuin useimmat muut julkkikset, jotka käyttävät huumeita, vaihtavat jatkuvasti kumppania ja ovat mukana skandaaleissa. Lapset näkevät sen kaiken, mutta heidän vanhempansa eivät välitä, Gabriela tylyttää:

– Olen aina kannustanut muita tekemään niin kuin he itse haluavat, ja olemaan juuri sitä, mitä he haluavat olla. Se on viesti, jota olen aina levinnyt.

KATSO: Huh! Seksinukeksi haluava Amanda Ahola esiintyy todella härskillä suuseksivideolla - K-18!

Lähde: Mirror

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!