Oho
Katso videot!

Fitness-kolmoset aikovat perustaa oman alusvaatemerkin - video!

15.10.2019 10:05

Brasilialaiset kolmoset, Adriana, Alessandra ja Andreia Dantas, ovat treenanneet ja kilpailleet fitneksen parissa vuosien ajan. Nyt 37-vuotiaina, kolmikko suunnittelee uutta aluevaltausta.

"Maailman ainoina kehonrakennuskolmosina" tunnetut sisarukset noudattavat kaikki samaa ruokavaliota ja treenaavat saman ohjelman mukaan. He myös jakavat saman plastiikkakirurgin, jotta jokaisella siskolla olisi yhtäläiset mahdollisuudet voittoon lavalla.

– Teemme kaiken yhdessä, koska se on hauskaa. Leikkautamme aina hiuksemme samalla tavalla. Kun Adriana päätti ottaa silikoni-implantit, myös minä ja Andreia kävimme samassa toimenpiteessä samalla lääkärillä, Alessandra kertoo Barcroft TV:lle. 

Suuri fanijoukko

Sisarukset brändäävät itseään aktiivisesti myös Instagramissa, jossa heillä on 22 000 seuraajaa.

- Ehkä, jos en olisi kolmonen, etsisin tavallisen työn, mutta heidän kanssaan minulla on enemmän toivoa, iloa ja motivaatiota, sanoo Andreia.

Nyt kolmosilla on uusi projekti työn alla. He aikovat toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa omasta alusvaatemerkistä, joka voisi jonain päivänä kilpailla Victoria's Secretin ja Savage X Fentyn kanssa. Sisarukset aikovat tietenkin itse toimia oman brändinsä malleina.

- Meillä on kauniit vartalot, joten olemme oman tuotemerkkimme kasvot ja säästämme malleissa, Alessandra nauraa.

Lähde: Barcroft TV, New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!