Hyppää pääsisältöön
Duterte

Filippiinien kiistelty presidentti Rodrigo Duterte kerskaili puhetilaisuudessa peniksenä koolla!

Kansainvälisessä politiikassa on nähty viime vuodet melkoista machoilua, kun Trumpit, Putinit ja Kim Jongit ovat isotelleet kilpaa keskenään. Kerhoon on liittynyt myös Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte, joka päätyi kerskumaan peniksensä koolla julkisessa tapahtumassa.

Presidentti järkytti kannattajansa puhetilaisuudessa, jossa hän totesi muun muassa, ettei miehen ulkonäöllä ole merkitystä, ellei tämän elimen koko tee muihin vaikutusta. Samaan hengenvetoon hän vakuutti oman peniksensä olevan kookas.

- Jos Jumala olisi antanut minulle pienen peniksen, olisin leikannut sen irti alttarilla. "Hemmetti soikoon, tässäkö kaikki, mitä minulle annoit", presidentti lausui The Sunin mukaan.

Kiitollinen isälle

Seuraavaksi hän intoutui muistelemaan opiskeluaikojaan, jolloin hän marssi mielellään alasti ympäri Manilan NMKY:tä.

- Kieltäydyin käärimästä pyyhettä ylleni. Kävelin muita kohti alasti ja he ihailivat minua. He sanoivat minulle: "Hemmetti, Duterte,  olet todella kovana!” Kun olin nuori, penikseni osoitti melkein suoraan taivasta kohti, hän jatkoi:

- Olen hyvin kiitollinen isälleni. Ainakin hän mahdollisti syntymäni tähän maailmaan hyvin varustettuna.

Lähde: The Sun

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
All over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!