Fifty Shades of Grey-leikkeinä alkanut seksileikki päättyi oikeuteen.

Fifty Shades of Grey -leikit menivät överiksi: mies antoi 240 voltin sähköiskuja emättimeen!

Oho | 15.04.2017 21:10

Sadistin uskotaan kiduttaneen naisystäväänsä kotitekoisella laitteella, joka lähetti 240 voltin sähköiskuja tämän emättimeen.

27-vuotias uhri kertoi oikeudessa, että parin seksileikit alkoivat molempien suostumuksella, mutta myöhemmin ne saivat "hirvittävän" käänteen. Hän sanoi lähteneensä mukaan "Fifty Shades of Grey -tyylisiin" leikkeihin yhdessä kumppaninsa, syytettynä olevan, 43-vuotiaan Kieren Battenin kanssa.

– Se alkoi niin, että käteni sidottiin aamutakin vyöllä sänkyyn, niin kuin Fifty Shades of Grey -elokuvassa, mutta sitten asiat menivät yhä pidemmälle ja tunsin oloni erittäin epämiellyttäväksi, mutta kestin sen, koska hän sanoi, että olen tylsä, uhri kertoi oikeudessa.

– Ensimmäisillä kerroilla kun hän teki niin, se ei ollut ollenkaan kamalaa. Minulla oli tarpeeksi rohkeutta edetä pidemmälle. Kuten ruoskinta, se tuotti mielihyvää, ei kipua.

Meni liian pitkälle

Seuraavaksi nainen sanoo miehen kuitenkin sitoneen hänet noin 180-senttiä pitkään puiseen lautaan.

– Olin kiinni, käsivarret sidottuna alustassa oleviin ruuveihin, ja hopeiset metalliketjut pureutuivat ranteisiini. 

Sitten hän kertoo Battenin käyttäneen itsetehtyä sähkölaitetta hänen intiimialueelleen. Ensin nainen sanoo suostuneensa, koska hän ei tiennyt, miltä se tuntuisi.

– Viimeisellä kerralla hän antoi sähköiskun emättimeeni. Hän laittoi hauenleukaliittimet kiinni häpyhuuliini, ja antoi sähköä, nainen kuvaili.

Ensimmäisen kokemuksen jälkeen nainen ilmoitti ettei hän halunnut tehdä sitä uudelleen, mutta mies ei kuunnellut häntä:

– En ole koskaan eläessäni kokenut mitään niin vastenmielistä. En koskaan enää suostunut menemään puualustalle. Sen jälkeen olin "huono sängyssä" ja "kaikki muut olivat parempia". Olin "sievistelijä".

Syyttäjä: Pakkomielle

Väitetty tapaus sattui vuonna 2014. Oikeudenkäynti asian tiimoilta on parhaillaan käynnissä. Mies kiistää naisen tarinan. Hän väittää olleensa se osapuoli, joka oli puisella alustalla vastaanottamassa kipua.

Syyttäjän mukaan Battenilla oli "pakkomielle sadomasokistisesta seksuaalisesta käyttäytymisestä".

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!