Hyppää pääsisältöön

Etsitkö tyttöystävää? Kiinnitä huomiota kynsiin - ne kertovat paljon luonteesta!

Mies, joka väittää osaavansa tulkita naisia manikyyrin perusteella, on laatinut selviytymisoppaan miehille. 26-vuotiaan Marwan Alteirin teosta, Nails at First Sight, on jaettu miljoonia kertoja sen jälkeen, kun se julkaistiin Instagramissa ja Twitterissä.

- Minulta kysytään aina, että Rocky, miten aistit merkit? Mistä tiesit, että hän särkisi sydämeni? Mistä tiesit, että hän veisi minulta kaiken omanarvontunnon, hän kertoo:

- Oletko kyllästynyt jahtaamaan väärää tyttöä? Haluatko vain tietää, onko naisesi on psykopaatti? Haluatko tunnistaa merkit ennen kuin panostat suhteeseen? Kirjani voi auttaa sinua.

Alteir sanoo tehneensä "lukemattomia tunteja tutkimusta" ja uskoo, että hänen johtopäätöksensä ovat "idioottivarmoja". Naisten tulkitsemiseen tarvitaan hänen mukaansa ainoastaan kolme tekijää; kynsien väri, muoto ja pituus.

Alteir sanoo, että lyhyeksi leikatut ja hillityn väriset kynnet kielivät naisesta, jota on turvallista tapailla.

- Voit nukkua molemmat silmät kiinni ja saatat jopa saada aamiaistarjoilun.

Valkoinen, musta ja ranskalainen manikyyri ovat hänen mukaansa "50/50":

- Se voi olla turvallista, tai se voi olla hullua.

Kun on kyse naisista, jotka suosivat kirkkaita värejä ja pitkiä kynsiä, ollaan Alteirin mukaan vaarallisella vyöhykkeellä.

- Hanki sairausvakuutus, jos tiedät juhlivasi tai hengaavasi heidän kanssaan, hän avroittaa.

Jos naisen kynnet on lakattu keltaiseksi, on miehen Alteirin mukaan syytä juosta toiseen suuntaan.

- Tärkeintä on pysyä erossa keltaisesta. Jos hänellä on rohkeutta maalata kyntensä keltaiseksi, hänellä on rohkeutta leikata pallisi.

Somettajat ovat kilvan kiitelleet Alterin mullistavaa teosta. Jopa jotkut naiset ovat olleet yhtä mieltä miehen johtopäätöksistä.

Lähde: New York Post


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!