Hyppää pääsisältöön
Eroottinen romaani johti ennenaikaisiin synnytyksiin.

Eroottinen kirja aiheutti kaksi ennenaikaista synnytystä!

Eroottisen romaanin sanotaan olleen sen verran kovaa tavaraa, että se saattoi jopa kaksi odottavaa äitiä ennenaikaiseen synnytykseen.

Money Green Memories kertoo sotilaasta, joka pelastaa perijättären venäläisten terroristien käsistä. Kirjailija Scarlett Brade sanoo nyt harkitsevansa rohkeaan kirjaan varoitusta raskaana oleville naisille.

– Mielestäni kirjassa tulisi olla varoitusmerkintä raskaana oleville naisille, mutta suosittelisin kirjaa naisille, joiden synnytys on myöhässä, 25-vuotias lontoolainen selittää.

"Rivo, mutta elegantti"

Bradenin sisko, 31-vuotias Kara, joutui sairaalaan raskautensa 35. viikolla, luettuaan eroottista tarinaa. 

– Yönä, jolloin synnytys käynnistyi, olin lukemassa piiskauskohtausta. Se oli todella rivo, mutta samaan aikaan siinä oli tiettyä eleganssia. Se oli seksikästä, kuumaa ja voimakasta luettavaa, hän kuvailee.

26-vuotiaalla Anna-Kareninalla, joka on niin ikään kirjailijan sisko, oli samankaltainen kokemus viikkoa ennen laskettua aikaa.

– Se intensiteetti, jolla Maddison menettää neitsyytensä Matthewlle, käynnisti synnytykseni, se tuntui niin todelliselta, ja sanat saivat minut todella eläytymään heidän intohimoonsa, Anna-Karenina sanoo.

Synnytys lähti käyntiin sen verran vauhdikkaasti, että Scarlett päätyi avustamaan Anna-Kareninan synnytystä auton takapenkillä, matkalla sairaalaan. Nyt jälleen yksi hänen perheensä jäsen on raskaana. Scarlett sanoo kuitenkin, ettei hän aio antaa tämän lukea kirjaansa ennen laskettua aikaa.

Lähde: Metro


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!