Oho
Luksusalus joutui onnettomuuteen.

Erittäin epäammattimaista! Miljoonajahti lipui päin toista alusta ja vahingoittui kapteenin ja kansimiehen seksisession takia!

04.12.2019 10:35

Australialaisen luksusjahdin kansimiehenä toiminut nainen on tunnustanut harrastaneensa seksiä kapteenin kanssa, kun muuten miehittämätön alus joutui onnettomuuteen. Alus kärsi onnettomuudessa yli 126 000 euron vahingot.

Cheya Handley, 26, myönsi oikeudessa, että hän oli nauttinut reippaasti alkoholia, ennen kuin hän antautui lemmenleikkeihin Crystal Blue-aluksen kapteenin, 46 vuotiaan Jeremy JJ Piggottin, kanssa. Heidän oli tarkoitus ajaa alus Brisbanesta Gold Coastille viime vuoden maaliskuussa. 

– Me juttelimme, makoilimme katselemassa tähtiä ja sitten ryhdyimme hommiin, nainen kuvaili New York Postin mukaan.

Piggott yritti ohjata alusta kauko-ohjaimella treffien aikana. Hän myös laski veneen maston varmistaakseen, etteivät valvontakamerat tallentaisi heidän puuhiaan. Kun ruorissa ei ollut ketään, alus osui merimerkkiin ja törmäsi toiseen ankkuroituun alukseen. Piggott on tunnustanut syyllisyytensä. Myös Handley myönsi laiminlyöneensä velvollisuuksiaan. 

- Tein väärin juomalla työaikana. Minun olisi pitänyt tietää. Mokasin pahemman kerran.

Hänet on sittemmin ylennetty Crystal Bluella.

Lähde: ABC, New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!